apr 27

Festa Major de l'Estudiantat de la UdL

Party Starts on: April 27, 2023, 11 a.m.

About This Event

Arriba la 27a edició de la Festa Major de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida, organitzada per i per als estudiants! A les 11.00 h del 27/04/23 s'aturen totes les classes i es dona inici a una jornada festiva plena d’activitats i sorpreses! L'accés al Campus de Cappont durant el matí serà lliure. A la tarda caldrà disposar d'entrada per tal de quedar-se als concerts. Entrades limitades fins exhaurir aforament!

Apunta’t a les activitats i consulta tots els detalls: https://www.estudiantat.udl.cat/ca/activitats/festa/festa-major/fm-2223/

Totes les activitats es concentraran al Campus de Cappont. El control d’accés s'ubicarà a les escales a la vora de l’Ed. Transfronterer (Biblioteca Jaume Porta).Hi haurà un punt centralitzat de venda de tiquets amb suficient personal per evitar cues i aglomeracions.

Tots els ingressos van destinats a cobrir les despeses de l'esdeveniment. Es podrà pagar amb efectiu i targeta.


Llega la 27ª edición de la Fiesta Mayor del Estudiantado de la Universidad de Lleida, organizada por y para los estudiantes! A las 11.00 h del 27/04/23 se paralizan todas las clases y se da inicio a una jornada festiva llena de actividades y sorpresas! El acceso al Campus de Cappont durante la mañana será libre. Por la tarde será necesario disponer de entrada para quedarse a los conciertos. Entradas limitadas hasta agotar aforo!

Apuntate a las actividades y consulta todos los detalles: https://www.estudiantat.udl.cat/ca/activitats/festa/festa-major/fm-2223/

Todas las actividades se concentrarán en el Campus de Cappont. El control de acceso se ubicará en las escaleras cerca del Ed. Transfronterizo (Biblioteca Jaume Porta).
Habrá un punto centralizado de venta de tickets con suficiente personal para evitar colas y aglomeraciones.

Todos los ingresos van destinados a cubrir los gastos del evento. Se podrá pagar con efectivo y tarjeta.


 

Escenari Principal Escenari Secundari
Hora Actuació Hora Actuació
18:00 DJ ISMA 19:00 DJ CALAD
20:00 FIGA FLAWAS 21:00 DJ TARRO
21:30 DJ WERNER 23:30 DJ BALASK & DLUXEONE
22:15 AUXILI 01:00 DJ LAVCOR
00:00 COCO    
01:30 DJ ERIC MASS    

Event Details

Days
Hours
Minutes
Seconds

Organised by

Consell de l'Estudiantat de la UdL

Date

April 27, 2023, 11 a.m.

Location

Campus de Cappont UdL